Kариерно ориентиране и консултиране на студентите на НМА и АМТИИ

За студенти

професионално развитие в сферата на музиката

Основни дейности

Ние инвестираме в нашите студенти, защото вярваме в потенциала им!

За студентите на Националната музикална академия и Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство, нашият кариерен център предлага многообразие от консултации и услуги, целящи да подпомогнат успешното ви професионално развитие в сферата на музиката и изкуствата. Ние предоставяме възможности за участие в стажантски програми и активно сътрудничим с разнообразни организации и институции в музикалната индустрия, които търсят както опитни професионалисти, така и млади таланти, стъпващи на прага на своята кариера.

Кариерният център на НМА и АМТИИ поддържа актуализирана база данни с обяви за работа и стажове, предоставяйки на студентите достъп до широк спектър от професионални възможности. Ние сме ангажирани с изграждането на трайни връзки между нашите студенти и престижните работодатели в областта на музиката.

Ако сте студент или завършил Националната музикална академия или Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство и искате да увеличите своите шансове за професионално утвърждаване, или имате конкретни въпроси относно кариерното си развитие, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да обсъдим възможностите за среща и да ви подкрепим във вашия път към успеха.

Вземете БЕЗПЛАТНА електронна книга за това как да се подготвите за всяко интервю